a large hole was smashed in the wall between the living room and the balcony, and rubble, bricks and steel bars were scattered on the floor.

,

,

,

a big hole was smashed in the wall between the living room and the balcony, and rubble, bricks and steel bars were scattered on the floor.

and

were originally full of joy to check and accept the new house, but what Xu Nan (pseudonym) did not expect was that the scenes in the sketch “decoration” appeared in their own home.

and

recently, Xu Nan, with her parents and furniture installation master, went to the new home in Langji and Jinyuan communities in Chengdu, ready to accept the new house. But the scene in front of them made them silly. The wall between the living room and the balcony was smashed into a big hole with a diameter of 60 cm, and stones, bricks and steel bars were scattered on the ground. What happened to Xu Nan’s new home?

,

the new house wall is now 60 cm big hole

in September 2017, after discussion with his parents, Xu Nan spent 1.6 million yuan to buy a 105 square meter fine decorated commercial house in Langji and Jinyuan community of Chengdu.

,

, ,

,

in April this year, after receiving the notice from the developer, she went to check and accept the new house together with her parents and house inspector. “At that time, the house inspector put forward rectification suggestions, such as soft collapse of bedroom floor and other issues.” Xu Nan’s mother said that they immediately told the developers about the rectification. The developer said it would carry out relevant rectification. After three months of

and

, Xu Nan thought his new home had been completely new. But on July 19, when the family went into their new home again, they were dumbfounded. “As soon as I walked into the living room, I found a big hole in the wall.”

Xu Nan quickly inquired the property management company to understand the relevant situation. “We also took the furniture erector with us that day, preparing to measure the size and customize the furniture.” Xu Nan’s mother said that according to the plan, the family originally planned to buy furniture after the house was closed, and moved in before the Spring Festival to celebrate the new year in the new house. “I was disappointed to see a hole in the wall of the room.”

and

property responded that

and

exempted the owner from property fee for one year. After

and

began to accept the house, some residents put forward rectification suggestions. When the decoration company needs the key, we will give it to them. ” Xu Nanlang, who is in charge of the decoration of the company, explained that Xu Nanlang was in charge of the renovation of the company. It should be that I found the room number was wrong after I just made a hole, and I didn’t dare to contact us, so I didn’t deal with it in time. ”

considering that a hole was made in the wall of the new house, Xu Nan decided to knock the whole wall off, “so that the living room looks more spacious.”.

and

through negotiation, the owner, the property and the decoration company have reached a preliminary agreement, and the decoration company will solve the wall problems and bear the cost. In order to make up for the owner’s loss, Xu Nan will be exempted from the property service fee for one year.

West China Metropolis Daily – front cover news reporter Yang Jinzhu intern Zou ajiang

original title: found a hole in the new house after the house was collected